Gedreven door onze passie voor houtbouw.

Stelt u zich eens voor, U loopt uw woning binnen en ruikt de geur van de natuur, de temperatuur is aangenaam en het geheel straalt warmte en geborgenheid uit. De Loghomes zijn een lust voor het oog en een genot om in te wonen. Als u voor dit type woning kiest dan maakt u de keuze voor een leven in een natuurlijke, gezonde omgeving, tegen een concurrerende prijs.

Loghomes Nederland is uw houtkompas als u een houten woning wilt realiseren.

Met onze jarenlange ervaring in Europa, Canada en Amerika in de houtbouw kunnen wij u goed adviseren op het gebied van bouwsysteem en houtsoort, welke het beste bij uw project passen. Met trots mogen wij zeggen dat wij het grootste assortiment aan houtbouw systemen in Europa aanbieden.

Bij ons staan kwaliteit en klant tevredenheid op nummer 1.

Elk bouwsysteem heeft zijn eigen eigenschappen. Belangrijk is dat u goed overweegt welk bouwsysteem het beste bij u past. Wij geven u graag vrijblijvend advies en voorlichting over de voor- en nadelen van al deze verschillende bouwsystemen en over hetgeen waar u allemaal rekening mee moet houden als u met hout wilt gaan bouwen. Wij adviseren bijvoorbeeld om een groot dak overstek te nemen (60 cm of groter). Hierdoor worden de wanden van de woning beschermd tegen de regen en zo heeft u dus minder snel natte wanden. Ook adviseren wij de onderkant van de houten woning minimaal 30 cm boven het maaiveld te laten beginnen. Hierdoor heeft u minder last van opspattende regen tegen de onderkant van de woning. Deze twee adviezen kunnen u al duizenden euro’s schelen in de aanschaf van uw houten woning omdat uw woning zo beter beschermd is tegen weersinvloeden. Houd u zich aan deze twee stelregels dan kunt u bijvoorbeeld voor een goedkopere houtsoort kiezen. Ook zorgen deze stelregels ervoor dat de woning minder vaak behandeld moet worden, dan een woning die constant vrijgesteld wordt aan weersinvloeden. Dit zijn nog maar twee van de vele adviezen die wij graag met u bespreken voordat er een ontwerp gemaakt wordt. De houtsoorten waarmee wij voornamelijk werken zijn: western red cedar, grenen, vuren, kelo, lariks, douglas, ayous en fraké.

Wat onze klanten zeggen

Lees de reacties van enkele van onze klanten door om een goed beeld te krijgen van waar wij voor staan. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken neem dan vrijblijvend contact met ons op.

 

Niet altijd zijn dromen bedrog! Deze droom is werkelijkheid geworden.
En hoe… Dromen helpt, maar je kunt het niet alleen. En daarom zijn wij zo ontzettend blij met onze keuze voor Bas Weijmans en Houtkompas. Zonder hem was het nooit gelukt. Wat een vakmanschap gemengd met een heleboel passie en een enorme aandacht voor de klant. We zijn verliefd geworden op ons huis.

Ad en Jeanette Murck
Na met meerdere bouwbedrijven in gesprek te zijn geweest, zijn we met Bas Weijmans in zee gegaan, omdat we hier het beste gevoel bij hadden. Bas heeft passie voor zijn vak en dit straalt er van alle kanten vanaf. Hij is eerlijk, betrouwbaar en heeft het beste voor met de klant. We kregen direct een ‘eerlijke offerte’, zonder dat we later nog verrast werden met het bekende ‘meerwerk’. Mede dankzij Bas hebben we een probleemloze bouw gehad, met een meer dan vakkundig team dat ons huis gebouwd heeft; alles is tot in detail perfect afgewerkt. We wonen nu alweer ruim 4 jaar heerlijk in ons droomhuis.
Martin en Sanne

Hebben wij uw interesse gewekt?

Hopelijk bent u erachter gekomen hoe belangrijk het voor ons is dat u kwalitatief goed werk geleverd krijgt voor een hele goede prijs. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken neem dan vrijblijvend contact met ons op.