Klik hier voor het fotoalbum "logsiding"

Revolutionair Logsiding systeem met massieve hoeken

Met trots mogen wij ons nieuwste revolutionaire logsiding systeem presenteren.Na jaren van onderzoek en ontwikkeling is het zover.Dit systeem is een doorbraak in de woningbouw van Europa.


Logsiding met massieve hoeken

De uitstraling van een loghome en de stevigheid, voordelen en goedkope bouwwijze van een houtskeletbouw woning.Het is een combinatie van houtskeletbouw en houtstapelbouw.De wanden worden geheel voorgefabriceerd in de fabriek.En in enkele dagen opgebouwd op locatie.De buitenwanden worden afgewerkt met logsiding.En op de hoeken worden massieve logs geplaatst die overlopen in de logsiding .

De binnenkant kan afgewerkt worden met dezelfde logsiding die aan de buitenkant gebruikt wordt. Hierdoor creëer je de natuurlijke uitstraling van een houtstapelbouw woning.En heb je de positieve eigenschappen van een houtstapelbouw woning. Het is ook mogelijk als je kiest voor deze bouwwijze om de binnenwanden met rechte beplanking of met gips af te werken.

Mocht er in de toekomst iets gebeuren zoals beschadiging met een of meerdere logs aan de buitenkant is het heel makkelijk om deze te vervangen.Ook is het mogelijk dat je na 25 jaren bijvoorbeeld de gehele woning een andere uitstraling geeft. En zo kunt u dus op een goedkope manier de logsiding aan de buitenkant vervangen met een ander model of andere materiaalkeuze.Nu zal dit niet de opzet zijn van u te bouwen woning maar niemand kan in de toekomst kijken.Maar dit is een extra optie aan de woning als je deze in de verre toekomst wilt aanpassen met een aanbouw of een nieuwe uitstraling wilt geven.

De grootste voordelen van deze bouw zijn:

  • Goedkope manier van bouwen
  • Zeer korte bouwtijd
  • Hoogst mogelijke isolatie die wenselijk is
  • Veel minder kans op scheuren
  • Meer mogelijkheden voor aanpassingen in de toekomst

Om nog een rustieke uitstraling te creëren kunnen we als extra optie de logsiding bewerken met een schilmes. Ook is het mogelijk om tussen de logsiding beplanking van ongeveer 3 a 4 cm breed te plaatsen die later afgevoegd wordt met een speciale pasta. Zo creëer je een uitstraling van een hele oude houtstapelbouw woning. Ook voor de hoeken hebben we verschillende.

Swedish cope But and pass Straight log