Hopelijk bent u erachter gekomen hoe belangrijk het voor ons is dat u kwalitatief goed werk geleverd krijgt voor een hele goede prijs. Daarom vinden wij het belangrijk om goed met u te overleggen. Uw persoonlijkheid proberen wij altijd in het ontwerp mee te laten spelen. Dit kan zijn de keuze van houtsoort, het ontwerp dat aansluit op uw wensen, de indeling van de ruimtes enz. Door onze jarenlange ervaringen kunnen wij belangrijke adviezen geven die garant staan voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Lees ook eens de reacties van enkele van onze klanten door om een goed beeld te krijgen van waar wij voor staan. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Via de mail:
info@loghomesnederland.nl

Of telefonisch met dhr. Bas Weijmans:
 Tel. 06 2786 5981

Reacties van klanten:
Ik had een idee in mijn hoofd en wilde het ook graag precies zo hebben. Na een goed gesprek met Bas wist hij precies wat ik wilde en kwam zelf nog met goede ideeën, waardoor ons eindresultaat nog mooier is geworden dan ik in gedachten had. Loghomes Nederland staat niet voor een standaard ontwerp, je kunt als je wilt je eigen creativiteit combineren met de vakbekwaamheid van Bas.
Yvonne en Leon

Bas, ik wil je nog bedanken voor de hulp bij het zoeken naar een geschikt tuinhuis. We zochten een echt boomstammen tuinhuis en kwamen er al snel achter dat we bij Loghomes Nederland moesten zijn. Als er iemand is die veel van zo’n houten boomstam woningen weet, is het Bas wel. Met hulp van Bas hebben we een prachtig tuinhuis gebouwd. En we genieten er nog elke dag van. Een echte aanrader als je een apart tuinhuis of woning wilt bouwen.
Fred van den Munckhof

We konden niet goed uitleggen wat wij wilden , dus Bas kwam langs om enkele schetsen te maken. Met de combinatie van onze eigen plannen en Bas zijn ideeën zijn we tot een prachtig ontwerp gekomen. Na 1,5 maand was alles klaar en hadden we een resultaat dat we niet hadden kunnen verwachten. Dat wijzelf mee konden bouwen vonden we erg prettig en we hebben ook erg veel van jullie geleerd. Ook de leuke ideeën die tijdens de bouw ontstaan zijn, zijn prachtig verwerkt in het eindresultaat. Bas, bedankt voor de fijne samenwerking .
Rob en Silvia van der Pol

Met onze stichting bieden wij zorg voor mensen met een beperking. Hiervoor maken wij gebruik van allerlei aangepaste materialen. Zo ook van speciaal aangepaste schommels voor onze cliënten. Loghomes Nederland heeft voor ons een extra hoge schommel gemaakt met een speciaal zitje. Het geheel werd gemaakt van robuuste stammen met een hele mooie en veilige omheining eromheen. Kortom, vriendelijke betrokkenheid, zeer degelijke kwaliteit en goede service.
Jessie Pelzer

Wij wilden iets aparts, functioneel, solide, kindvriendelijk en niet te duur. Gelukkig kwamen we bij Loghomes Nederland uit. Bas pikte ons idee op en transformeerde het tot een ontwerp. En voerde het uit precies zoals wij het gehoopt hadden. En binnen het budget! De kennis en vakmanschap is duidelijk te zien in het resultaat. Elke keer als we mensen op bezoek krijgen we te horen dat ze het geweldig vinden.
Jeroen en Sabine

Hout is voor Bas niet alleen zijn werk maar ook zijn grote passie. Ervaring maakt zich bemerkbaar bij het ontwerpen en bouwen van het huis. Het zijn vooral de kleine dingen waar wij niet aan denken, maar die Bas opmerkt waardoor het mooier kijkt. Ook voor afwerking blijft Bas terug komen tot het perfect geregeld is.  Voor ons is het nu genieten van wat we samen gebouwd hebben.
Daan en Annie Kromhout

Wij hebben door Loghomes Nederland een mooie extra grote houten overkapping laten plaatsen. We hebben ondervonden dat Loghomes Nederland een bedrijf is waarmee je prettig kunt samenwerken en de gemaakte afspraken goed nakomt. Wij kunnen nu genieten onder een mooie overkapping met een natuurlijke uitstraling in een saloon-achtige stijl.
John en Astrid Litjens

We hadden problemen met het op maat maken en plaatsen van schuin aflopende ramen aan de zijkant van onze veranda. Gelukkig kwamen we in contact met Loghomes Nederland. Ze kwamen direct met een perfecte, originele oplossing en plaatsten in één dag tijd een constructie die aan al onze wensen voldeed. Een knap staaltje vakwerk tot in de puntjes afgewerkt. Bovendien toverde Bas in een handomdraai van het afvalhout om in een mooie, originele side-table.
Onze tip: ga voor grote en kleine bouwplannen eens langs bij Loghomes Nederland. U kunt zeker zijn van een goed advies, nieuwe ideeën, betrouwbaarheid en vakwerk op maat.  Doen dus!
Fred en Corry Broers

It has been a great pleasure to be working with someone who devotes this much pride and dedication to his work like you. Thank you very much, I wish you lots of success in the future!
Rick v.d. Berg
Milton, Ontario, Canada


Bas Weijmans,  a true crafter in all aspects of a log home. Having spent years working on many various styles and sizes of log homes, we feel Bas is dedicated, creative and motivated to make the dreams that come with a log home project come true. He has made many of long term friendships through his involvement in the log home industry.
Benjamin Mehl
Coudersport, Pensylvania
www.alpenhauscrafter.com


First I would like to thank you for your thoughtfulness and dedication in helping us out with  building our project.  It turned out to be more than we could have ever dreamed of.  We were working on a short time deadline
and you managed to complete this project on time, even though my ideas were scattered, you managed to make suggestions and provide us with a sturdy and beautiful plan that we could call our own. Thanks again for everything, we will never forgot how much you did to help us.
Lisa and Paul Kerstjens
Gilroy, California USA