Klantreacties

Hopelijk bent u erachter gekomen hoe belangrijk het voor ons is dat u kwalitatief goed werk geleverd krijgt voor een hele goede prijs. Daarom vinden wij het belangrijk om goed met u te overleggen. Uw persoonlijkheid proberen wij altijd in het ontwerp mee te laten spelen. Dit kan zijn de keuze van houtsoort, het ontwerp dat aansluit op uw wensen, de indeling van de ruimtes enz. Door onze jarenlange ervaringen kunnen wij belangrijke adviezen geven die garant staan voor kwaliteit en klanttevredenheid.

Lees ook eens de reacties van enkele van onze klanten door om een goed beeld te krijgen van waar wij voor staan. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Niet altijd zijn dromen bedrog! Deze droom is werkelijkheid geworden.
En hoe… Dromen helpt, maar je kunt het niet alleen. En daarom zijn wij zo ontzettend blij met onze keuze voor Bas Weijmans en Houtkompas. Zonder hem was het nooit gelukt. Wat een vakmanschap gemengd met een heleboel passie en een enorme aandacht voor de klant. We zijn verliefd geworden op ons huis.

Ad en Jeanette Murck

De Eiffel

Sinds 1989 wonen wij in een houten huis. In 2016 werd ons stulpje opnieuw aangekleed door Mijnheer Bas en zijn kornuiten. Werkzaamheden met een grote WOW-factor. Wij komen nog steeds niet bij als wij komen aangereden. Ook hebben wij een voortdurend vakantiegevoel – dat het meer en de bergen ontbreken – nemen wij er maar bij.

Steven van Deneste

Tielt (België)

Na met meerdere bouwbedrijven in gesprek te zijn geweest, zijn we met Bas Weijmans in zee gegaan, omdat we hier het beste gevoel bij hadden. Bas heeft passie voor zijn vak en dit straalt er van alle kanten vanaf. Hij is eerlijk, betrouwbaar en heeft het beste voor met de klant. We kregen direct een ‘eerlijke offerte’, zonder dat we later nog verrast
werden met het bekende ‘meerwerk’. Mede dankzij Bas hebben we een probleemloze bouw gehad, met een meer dan vakkundig team dat ons huis gebouwd heeft; alles is tot in detail perfect afgewerkt. We wonen nu alweer ruim 4 jaar heerlijk in ons droomhuis.

Martin Verkoeijen en Sanne Koopmans

Heide (Venray)

Hout is voor Bas niet alleen zijn werk maar ook zijn grote passie. Ervaring maakt zich bemerkbaar bij het ontwerpen en bouwen van het huis. Het zijn vooral de kleine dingen waar wij niet aan denken, maar die Bas opmerkt waardoor het mooier kijkt. Ook voor afwerking blijft Bas terug komen tot het perfect geregeld is. Voor ons is het nu genieten van wat we samen gebouwd hebben.

Daan en Annie Kromhout

Bas Weijmans, a true crafter in all aspects of a log home. Having spent years working on many various styles and sizes of log homes, we feel Bas is dedicated, creative and motivated to make the dreams that come with a log home project come true. He has made many of long term friendships through his involvement in the log home industry.

Benjamin Mehl

Coudersport, Pensylvania

Hebben wij uw interesse gewekt?

Hopelijk bent u erachter gekomen hoe belangrijk het voor ons is dat u kwalitatief goed werk geleverd krijgt voor een hele goede prijs. Als u vragen heeft of een afspraak wilt maken neem dan vrijblijvend contact met ons op.